Ecigg butik för den som letar efter billig vape

av | 13 Juni, 2022

För de som bestämt sig att dra ner, eller sluta, med nikotin har eciggaretter blivit ett bra och socialt accepterat sätt att göra det på. En del handlar sina tillbehör på webben, medan fler och fler vänder sig till de allt mer populära ecigg butikerna. Ecigg butiker kallas även för vape butiker, vilket är ett annat ord för den förångning som sker av vätskorna i en ecigg när man röker.

På eciggonline.se kan du köpa en vape och hitta en smak som passar dig. Har man ingen förebild eller kompis som redan vapar är detta företag det bästa stället att få bra hjälp på. Kanske är man nybörjare och vill testa sig på vape men behöver hjälp med hur man sätter ihop utrustningen, eller hur man doserar smaker och styrka på ett vettigt sätt. Har man en kompis som man vill överraska är vapeviking.se den optimala platsen för billig vape.​

Olika smaker och dosering på vape-rökande

​Det som primärt skiljer vanligt rökande och vape-rökande är smakerna och nikotin-doseringen. Då det inte används tobak utan en viss typ av förångning av vapes juicer är variationerna så många fler än med vanliga cigaretter.

Olika smaker på vape

Självklart finns det smaker som i det närmaste är identiska med klassiska tobakssmaker, men det finns också smaker som är helt annorlunda. Till dessa hör diverse olika typer av fruktsmaker så som äpple, melon, apelsin o.s.v. Andra varianter kan vara vanilj eller kanel. Det mest udda är kanske smaker som påminner om energidrycker. Vill du testa något nytt och är modig eller om du är nyfiken är eciggonline.se perfekt för dig, där kan man skaffa billig vape.

Till mångas överraskning kan var och en själv bestämma nikotinhalten i deras vape. Antingen kan man skippa det helt eller så doserar man motsvarande som den man vanligtvis brukade röka. Det är många som stegvis drar ner på halten av nikotin som många kan leda till att dem blir fria från sitt nikotinberoende eftersom att det är möjligt att självdosera nikotinet.