Vill du ha hjälp med ditt garagegolv i Katrineholm?

av | 04 Juni, 2023

När det gäller garagegolv katrineholm så kan PEA Fogfria Golv AB hjälpa dig. Ett smart val av golv i ett garage, det är epoxi! Det finns nämligen många fördelar med att ha ett epoxigolv i utrymmen så som ett garage. Dels är detta ett material som är mycket hållbart. Det har även en bra motståndskraft mot tunga belastningar, kemikalier, fläckar och repor. Det gör att detta golv klarar av fordonstrafik, verktygsslitage och andra påfrestningar som är vanliga i ett garage.

En annan stor fördel med att välja ett epoxigolv är att det är enkelt att rengöra eftersom det är en jämn yta utan fogar eller sprickor där smuts och oljefläckar kan samlas.

I Katrineholm kan du få ett bra golv i garaget

För att få ett bra garagegolv i Katrineholm så är det som sagt smart att välja epoxi. Förutom de fördelar som redan nämnts så är epoxi även motståndskraftigt mot många kemikalier som vanligtvis används i garaget. Det kan då vara saker som bensin, olja, syror och lösningsmedel. Epoxigolv finns i olika färger och mönster, vilket ger dig möjlighet att anpassa utseendet på ditt garage. Du kan alltså få ett golv som ser ut så som du vill ha det!

Har du redan ett betonggolv i garaget så är det smart att applicera ett epoxilager ovanpå. Det gör då att du kan skydda golvet från fukt, fläckar och framtida skador. Dessutom skyddar det mot sprickbildning och förbättrar betongens livslängd.